Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Έκτακτες Μεταθέσεις μηνός Αυγούστου...





Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, βροχή πέφτουν οι ενδικοφανείς προσφυγές για τιςέκτακτες μεταθέσεις που εκδόθηκαν των κατώτερων αξκών και υπαξιωματικών, για τους σχηματισμούς και τις μονάδες που κλείνουν λόγω της αναδιοργάνωσης.

Μιλάμε για... αναλογίες τρελές, οι οκτώ (8) στους δέκα (10) που μετατίθενται καταθέτουν προσφυγές.

Τώρα για τους ανώτερους αξκούς, αναμένονται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος, οι δε ανώτατοι θα περιμένουν να συνεδριάσει το ΑΣΣ στις 06 Σεπτεμβρίου για να μάθουν τις νέες τοποθετήσεις.

Πάντως αυτό που μαθαίνουμε, αρκετοί και αρκετές ήδη έχουν μεταβεί σε δικηγόρους ώστε, μετά τις απαντήσεις που θα λάβουν επί των προσφυγών να κινηθούν δικαστικά κατά της υπηρεσίας (ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις), διότι υπάρχουν περιπτώσεις που, βγάζουν μάτια, …..παραβιάζεται (;) η ισχύουσα νομοθεσία.




(Ε.Σ.-stratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com