Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ AMEΡΙΚΑΝΙΚΗΣ N.S.A.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ.





Οι πληροφορίες προέρχονται από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, (NSA)η οποία έχει υποκλέψει τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ανώτερων στελεχών της Αλ Κάιντα, πριν από λίγες εβδομάδες

Οι εξτρεμιστές τη Αλ Κάιντα, σχεδιάζουν επιθέσεις στα σιδηροδρομικά δίκτυα υψηλής ταχύτητας στην Ευρώπη, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, Bild. Η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα επικαλείται για τις πληροφορίες της, πηγές προσκείμενες στις μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, οι επιθέσεις αυτές θα μπορούσαν να λάβουν τη μορφή πράξεων δολιοφθοράς στις γραμμές, ή σε σήραγγες, αλλά ακόμη και τοποθέτηση βομβών σε αμαξοστοιχίες.

Σύμφωνα με την Bild, οι πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές επιθέσεις, προέρχονται από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), η οποία έχει υποκλέψει μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ ανώτερων στελεχών της Αλ Κάιντα, πριν από λίγες εβδομάδες.

Για το λόγο αυτό, οι γερμανικές αρχές παρακολουθούν περισσότερο από δύο εβδομάδες το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, όπως σταθμούς μετεπιβίβασης, αλλά ιδιαίτερα το δίκτυο των γραμμών που χρησιμοποιούνται από τις γερμανικές αμαξοστοιχίες υψηλής ταχύτητας. Oπως γράφει η εφημερίδα οι γερμανικές αρχές, έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα διακριτό σύνολο πρόσθετων μέτρων, συμπεριλαμβανομένων και φρουρών με πολιτική περιβολή.


TASK FORCE OF POLITIKOLOGIA1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com