Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η Κεντρική Ένωση Δήμων κι όχι το ΚΥΣΕΑ αποφασίζει για την αναδιοργάνωση!!!





Ας περάσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην δικαιοδοσία των Δήμων για να αποφασίζουν εκείνοι ποια θα πρέπει να είναι η διάταξή τους.

Ας αποφασίσουν οι Μητροπολίτες αν είναι “θέλημα Θεού” να παραμείνουν στις μητροπόλεις τους μεραρχίες ,συντάγματα,τάγματα . Απειώντας ακόμη και με αφορισμούς στρατηγούς όπως ο Ζιαζιάς και ο Κωσταράκος .

Και τέλος ας συνεδριάζει η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων για τα ζητήματα αυτά κι όχι το ΚΥΣΕΑ.

Κι ας αφήσουμε όσες μονάδες οι στρατιωτικοί έχουν θεωρήσει ως αχρείαστες σε Αθήνα ,Πελοπόννησο.Ηπειρο κι αλλού να συνεχίσουν να λειτουργούν προκαλώντας οικονομική αιμορραγία και ανυπέρβλητα επιχειρησιακά προβλήματα.

Ας ακολουθήσουμε όσους υποτιμούν σκόπιμα ή και χωρίς δόλο τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θεωρώντας ότι υπάρχει πράγματι στρατιωτική απειλή από τα βόρεια συνορά μας.

Δεχτήκαμε κριτική από πολλούς αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε άποψη. Γνώμη για το πως πρέπει να γίνει η αναδιοργάνωση των ΕΔ έχουν μόνο οι στρατιωτικοί. Κανείς άλλος. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων οι ηγέτες τους. Και για άλλη μια φορά αφήνουν τους πολιτικούς να κάνουν κουμάντο στη δουλειά τους.

Θα κριθούν. 






onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com