Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

''Η πρώτη κατοικία δεν θα χαριστεί σε κανέναν τραπεζίτη''





Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει πως: «Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων δεν θα χαριστεί σε κανέναν τραπεζίτη, όπως εγκληματικά χαρίστηκαν τα εκατομμύρια των μνημονίων». 
Η ανακοίνωση τoυ Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή έχει ως εξής:
«Οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων Σαμαράς και Βενιζέλος εκτελούν πιστά τις εντολές των αφεντικών τους.
Η πρώτη κατοικία των Ελλήνων δεν θα χαριστεί σε κανέναν τραπεζίτη, όπως εγκληματικά χαρίστηκαν τα εκατομμύρια των μνημονίων.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση καταγγελία του μνημονίου προτού εκποιηθεί οριστικά ο ελληνικός πλούτος και καταστραφεί η εθνική μας οικονομία.
Άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο των πολιτικών που έδεσαν τη χώρα με τα δεσμά της τρόικα». 



defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com