Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Κατηγορηματική διάψευση: «Δεν καταργείται το ΝΝΑ»





Τι λέει υψηλόβαθμο στέλεχος στο parapolitika.gr

Δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα για «μετακίνηση» ή «κατάργηση» του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) διαβεβαιώνει την ιστοσελίδα μας, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΓΕΝ, που ερωτήθη σχετικώς, μετά τα όσα περί του αντιθέτου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο.

Όπως μας είπαν... «Το όλο θέμα που προέκυψε προέρχεται από το ότι στην νέα Διακλαδική Καρδιοχειρουργική Κλινική των Ενόπλων Δυνάμεων, που ήδη συγκροτείται στο πλαίσιο σχετικής αποφάσεως του ΓΕΕΘΑ, αυτή θα εδρεύει χωροταξικά στις νέες, σύγχρονες, εγκαταστάσεις που έχουν κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) στην Κατεχάκη, ενώ από επιχειρησιακή πλευράς θα στελεχωθεί από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και από τους τρεις Κλάδους των ΕΔ, οι οποίοι μετατίθενται ή πρόκειται σύντομα να μετατεθούν εκεί. Στο εγγύς μέλλον άλλες Διακλαδικές Κλινικές που θα δημιουργηθούν θα εδρεύουν αντίστοιχα στο ΝΝΑ ή στο 251 ΓΝΑ της ΠΑ».

Για να προσθέσει το ανώτατο αυτό στέλεχος του ΓΕΝ που ερωτήθη σχετικώς: «Δεν πρέπει να φοβούνται κάτι σχετικό οι εν ενεργεία και αποστρατεία συνάδελφοι. Το ΝΝΑ ούτε μετακινείται ούτε πολύ περισσότερο καταργείται. Αυτό δεν μπορεί να γίνει και από νομικής απόψεως, καθώς ο δημιουργός του, στα τέλη της δεκαετίας του ’40, ο Ήρωας, Ακαδημαϊκός και Ναύαρχος Ιωάννης Τούμπας, ο κυβερνήτης του «ΑΔΡΙΑ» στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, προνοητικός ων, προβλέποντας ότι μπορεί να αποτελέσει μελλοντικά «πρόκληση» για κάποιους που θα θελήσουν να το «αξιοποιήσουν» στις παρυφές του Κολωνακίου, και το έχει «δέσει» νομικά τόσο ισχυρά που δεν υπάρχει κανένας φόβος».

(parapolitikastratalogia.gr – Λ.Σ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com