Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μέρκελ: Τώρα δεν μπορώ να σας πω αλλά το 2014 θα ξέρω πόσα θα χρειαστείτε....





Αντιφατικές σε πρώτη ανάγνωση αλλά εν τέλει όλα συνομολογούν στο ίδιο. Ότι σχεδιάζεται η παροχή και τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα. Τον "χορό" που ξεκίνησε ο Σόιμπλε τον ολοκλήρωσε με τις σημερινές δηλώσεις της η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το μέγεθος ενός ενδεχόμενου νέου πακέτου αρωγής στην Ελλάδα.
«Δεν μπορώ να πω σήμερα τι ποσό, εάν χρειαστεί, θα μπορούσε να απαιτηθεί. Θα μπορούμε να το πούμε στα μέσα του επόμενου έτους», δήλωσε η Μέρκελ, μιλώντας στο γερμανικό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό TV Sat 1.
«Δεν μπορώ να ορίσω, ή να επιβεβαιώσω ένα ποσό», δήλωσε η επικεφαλής της κυβέρνησης της Γερμανίας. «Ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει», πρόσθεσε.
Στο ίδιο μήκος κύματος νωρίτερα και ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κότχαοους.
"Έχουμε φτάσει στη μέση του τρέχοντος προγράμματος. Είναι Αύγουστος του 2013, σίγουρα θα πρέπει να δούμε στα μέσα του 2014 πού βρισκόμαστε, ποιες είναι οι συνθήκες και αν το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος Μάρτιν Κοτχάους.
Ο Κοτχάους απέρριψε εκτιμήσεις ότι τα σχόλια του Σόιμπλε αντιπροσωπεύουν μια αλλαγή στη θέση της κυβέρνησης.


koolnew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com