Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:Φορτώνουν με 4ο Μνημόνιο την Ελλάδα!!!!





Οι δανειστές μας θέλουν να δυναμώσουν την επιρροή τους στο "ελληνικό προτεκτοράτο". 
Όσο κι αν θέλουν τα "παπαγαλάκια" της διαπλοκής να μας παρουσιάσουν την είδηση ως σωτήρια για την Ελλάδα, η χώρα μας θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με μία οδυνηρή πραγματικότητα: μετά από 3 αλλεπάληλα μνημόνια οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής ισοπέδωσης, η Γερμανία ετοιμάζεται να μας "φεσώσει" και με ένα ακόμα Μνημόνιο! Ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο σκληρό σε όσα θα επιχειρεί να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία.
Το δήλωσε σήμερα ο Σόιμπλε: Σκεφτόμαστε νέο δάνειο για την Ελλάδα. Και δεν το είπε τυχαία. Κάθε άλλο μάλιστα... Η Γερμανία δεν πρόκειται να συναινέσει σε νέο κούρεμα χρέους για την Ελλάδα. Δηλαδή να δεχθεί να χάσει ο Γερμανός φορολογούμενος χρήματα που έχει δώσει μέσω των δανείων προς την χώρα μας. Αντ' αυτού η Γερμανία και οι λοιποί δανειστές μας θα επιχειρήσουν να δώσουν μεν κάποιες διευκολύνσεις προς την Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει με εξαιρετικά τοκογλυφικά επιτόκια το 2010, αλλά ταυτοχρόνως θα θελήσουν να δέσουν ακόμα πιο γερά τα χέρια του ελληνικού λαού χορηγώντας στην Ελλάδα νέα δανεικά.
Δανεικά που- όπως έχουμε δει- όχι μόνο δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα της Ελλάδα αλλά αντίθετα το διογκώνουν περισσότερο. Βλέπουμε το ίδιο έργο να παίζεται εδώ και χρόνια άλλωστε...
Όμως τι πραγματικά μας περιμένει: το 4ο Μνημόνιο θα δημιουργήσει ολοκληρωτικές συνθήκες εθνικής υποδούλωσης για την χώρα μας. Θα αποτελειώσει ότι έχει απομείνει από το κράτος κοινωνικής πρόνοιας ενώ ήδη οι παρασκηνιακές διεργασίες μεταξύ των μελών της Τρόικα μιλούν για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων το 2015. Σε όσους λοιπόν τάζουν λαγούς με πετραχήλια, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι "με νέα δανεικά σωθήκαμε!", το μονο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της Μέρκελ και των Γερμανών, που με τα αλλεπάληλα Μνημόνια θέλουν να συντηρήσουν την πολιτική και οικονομική επιρροή τους στο ελληνικό "προτεκτοράτο", όπως κατονομάζεται πλέον η Ελλάδα...


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com