Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ... Η Fitch υποβαθμίζει... τα ελληνικά ακίνητα.



Οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα μπορεί να έχουν σημειώσει μέση πτώση 30% από τα υψηλά του 2008, όμως, η διορθωτική κίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί,


 προειδοποιεί η Fitch. Σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης, οι τιμές θα σημειώσουν περαιτέρω πτώση της τάξης του 18% μεσοπρόθεσμα, λόγω της βαθιάς ύφεσης που πλήττει την ελληνική οικονομία και της αβεβαιότητας γύρω από τη φορολόγηση των ακινήτων.
Η Fitch προχώρησε στην υποβάθμιση των εκτιμήσεών της για την ελληνική αγορά κατοικιών, προβλέποντας ότι η συνολική πτώση από τα προηγούμενα υψηλά θα είναι της τάξης του 42%, έναντι προηγούμενων προβλέψεων για 33%.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com