Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: Θέλουν να δαιμονοποιήσουν τον γιο μου...



Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια, δηλώνει ο Λον Σνόουντεν και κατηγορεί τα μέλη του Κογκρέσου είτε για συνενοχή ή για αμέλεια.

 Σχεδόν ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Σνόουντεν και τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν, ο πατέρας του καταζητούμενου πρώην συμβασιούχου της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, σπάει τη σιωπή του και μιλά για τον γιο του, αλλά και για τον ρόλο των ΗΠΑ, σημειώνοντας ότι οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια για την υπόθεση.
 
«Είμαι τρομερά απογοητευμένος και εξαγριωμένος», δηλώνει ο Λον Σνόουντεν στην τηλεοπτική εκπομπή «TODAY». «Οι Αμερικανοί πολίτες δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα», τονίζει ο πατέρας του Σνόουντεν και προσθέτει πως έχει γίνει μία συντονισμένη προσπάθεια από τα μέλη του Κογκρέσου «να δαιμονοποιήσουν τον γιο μου».
 «Εστιάζουν στην υπόθεση του Έντουαρντ και όχι στο γεγονός ότι εκείνοι είχαν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι αυτά τα προγράμματα ήταν συνταγματικά. Είτε είναι συνένοχοι ή αμελείς», προσθέτει. 
 
Ο Λον Σνόουντεν δεν παραλείπει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει στον γιο του, δηλώνοντας βέβαιος ότι λέει την αλήθεια. 
 
Και εκτιμά ότι αυτή η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο. «Όταν πάρω την τελευταία μου ανάσα θέλω να είμαι σίγουρος για τον τρόπο τρόπο που έζησα. Πιστεύω πως και ο γιος μου, όταν φτάσει στο τέλος της ζωής του, είτε αυτό γίνει σήμερα ή σε 100 χρόνια από τώρα, θα είναι σίγουρος και άνετος με τα όσα έχει κάνει», κατέληξε. 
 
Στο μεταξύ, σε μία πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του NBC και της Wall Street Journal, το 56% των Αμερικανών δηλώνει την ανησυχία τους για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι ΗΠΑ αναφορικά με την παραβίαση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Στην ίδια έρευνα, το 11% των Αμερικανών έχει θετική άποψη για τον Σνόουντεν, το 35% αρνητική και οι υπόλοιποι δεν έχουν σχηματίσει συγκεκριμένη άποψη για τον συμπατριώτη τους, που καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές και βρίσκεται εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Μόσχας. 
 
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com