Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο κόντε Δένδιας...



Εξαφανισμένος από προσώπου γης συνεχίζει να βρίσκεται ο...

 κρυπτόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος εδώ και 164 ημέρες παραμένει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του φιάσκου με τις άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό των Αλβανών δολοφόνων. Να ξεκαθαρίσουμε, ότι το παιχνίδι με τη συμμορία του Κόλα χάθηκε τις πρώτες ώρες στα Τρίκαλα και εν συνεχεία στη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα. Στην Ήπειρο απλά παίχτηκε η τελευταία πράξη του σκηνικού, όπου όμως οι δολοφόνοι και οι συνεργάτες τους είχαν στη διάθεσή τους 160 ημέρες για να προετοιμάσουν τα πάντα σχετικά με το πέρασμά τους στην Αλβανία. Και γι' αυτό οι όποιες ολιγωρίες της ΕΛ.ΑΣ. στα μπλόκα της Άρτας και της Γλυκής δεν μπορούν να  αποτινάξουν από τον πανικόβλητο σήμερα επτανήσιο υπουργό, τις εγκληματικές ευθύνες που έχει για την... εξαφάνιση των Αλβανών αρχιδολοφόνων.Το Σαββατοκύριακο που αστυνομικοί δεν έκλεισαν μάτι στα βουνά της Ηπείρου,ο κόντε Δένδιας σφύριζε αδιάφορα.Σήμερα,αντί να έρθει ο ίδιος στην Θεσπρωτία,προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών και να συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων,στέλνει στην Ήπειρο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.Το καλύτερο που έχει να κάνει τις επόμενες ημέρες κιόλας ο Κόντε Δένδιας, είναι να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να παραιτηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com