Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μετά τη συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ ζητούν «μεταγραφές» από τη Χ.Α. στη Ν.Δ.!!!



Παρά τις επισημάνσεις που έκανε ο πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς, κομματικοί παράγοντες θέλουν να ανοίξουν οι πόρτες της Ν.Δ. με πρόσχημα τη διεύρυνση της εκλογικής βάσης…

Νέος πονοκέφαλος επίκειται για τον πρωθυπουργικό περιβάλλον. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ομάδες μελών και στελεχών από οργανώσεις της ΝΔ ανά την Ελλάδα, προετοιμάζουν την κατάθεση ιδεολογικοπολιτικής πλατφόρμας με την οποία θα ζητούν από την ηγεσία του κόμματος να σκεφτούν το άνοιγμα της παράταξης προς τα δεξιά απευθύνοντας προσκλητήριο σε συγκεκριμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής να ενταχθούν στη ΝΔ!
Αυτά τα ενδιαφέροντα συμβαίνουν την ώρα που στελέχη της «Χρυσής Αυγής» βρίσκονται σε επαφή με επίτιμους διπλωμάτες, στρατιωτικούς αλλά και παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ώστε να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων εν όψει των ευρωεκλογών, αλλά και των δημοτικών. Τα στοιχεία ορισμένων δημοσκοπήσεων έχουν θορυβήσει κομματικούς παράγοντες της Ν.Δ. οι οποίοι δεν θα ήθελαν ούτε να διανοηθούν ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο κομμάτων μπορεί να είναι απειροελάχιστες.
Μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα, ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί απειλή για την Δημοκρατία, το νέο κρούσμα προέρχεται από την ίδια την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία φαίνεται πως «βράζει» στην κυριολεξία λόγω της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ. Απλά μέλη και στελέχη φέρονται να προσανατολίζονται να ζητήσουν ανοιχτά από την ηγεσία της ΝΔ να εντάξει στους κόλπους της συγκεκριμένα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ως ένα είδος ανοίγματος προς αυτά τα στελέχη χωρίς όμως να σημαίνει- όπως θα διευκρινίζουν- ότι αυτό θα σημάνει και «άνοιγμα» της ΝΔ προς την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Τι θα γίνει σε μια τέτοια περίπτωση
Η κίνηση αυτή, αν τελικά εκδηλωθεί όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες, θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος από τη μία πλευρά προσπαθεί να δικαιολογήσει την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη προσπαθεί να κόψει κάθε συζήτηση για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, την ώρα που φωνές στο εσωτερικό της ΝΔ υποστηρίζουν ότι εξαιτίας αυτής της συγκυβέρνησης, η παράταξη χάνει το ηθικό της πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι τελευταίας στιγμής γίνονται προσπάθειες να ανακοπεί αυτή η πρωτοβουλία μελών της εκλογικής βάσης της ΝΔ για άνοιγμα στα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο στην περίπτωση που εκδηλωθεί, θα δημιουργήσει πολλές, σοβαρές και αισθητές αναταράξεις...


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com