Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πούτιν: "Η Αίγυπτος στο δρόμο της Συρίας" - "Βλέπει" εμφύλιο...






Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προειδοποίησε σήμερα ότι η Αίγυπτος, όπου οπαδοί και αντίπαλοι του ανατραπέντος προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι, πρόκειται να διαδηλώσουν μαζικά, βρίσκεται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου.
"Στη Συρία μαίνεται ήδη ένας εμφύλιος πόλεμος, δυστυχώς, και η Αίγυπτος κατευθύνεται στον ίδιο δρόμο", δήλωσε ο Πούτιν στη διάρκεια επίσκεψής του στο Καζακστάν, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων. "Θα θέλαμε ο αιγυπτιακός λαός να αποφύγει να έχει την ίδια τύχη", πρόσθεσε ο ρώσος πρόεδρος.

Η ρωσική διπλωματία κάλεσε την Πέμπτη όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην Αίγυπτο να επιδείξουν "αυτοσυγκράτηση" και να παραμείνουν εντός του "δημοκρατικού" πλαισίου. onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com