Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Και ξαφνικά… σιγή, απόλυτη σιγή, για το περιβόητο πόρισμα για την διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της ηγεσίας ΓΑΠ!!!Ενώ ανακοινώθηκε –και αυτό με πολύ μεγάλη καθυστέρηση- πως το πόρισμα, μάλλον τα έξι (!) πορίσματα απ’ τις έξι ελεγκτικές εταιρίες παραδόθηκαν επίσημα στο ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια ακολούθησαν η σιωπή και η αδιαφορία…


Βέβαια δόθηκε η εξήγηση, ότι σχετική συζήτηση θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ. Αλλά ουδέποτε ανακοινώθηκε, πότε πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεδρίαση.
Στο μεταξύ αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι:
• Ήδη μεταξύ του νυν και του τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ πάνε κι έρχονται «ταχυδρόμοι» με «παραγγελιές» απ’ τη μια πλευρά προς την άλλη και σε μια προσπάθεια η όλη υπόθεση «να πέσει στα μαλακά», αφού όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, «διαφορετικά τα πάντα είναι πιθανό να τιναχτούν στον αέρα»!
• Σύμφωνα με στενότατο συνεργάτη του Βενιζέλου, τα πορίσματα αποδεικνύουν «σημεία και τέρατα»!
Είναι αυτή τη στιγμή ζητούμενο, έναντι ποιών ανταλλαγμάτων θα γίνουν εκατέρωθεν «διευθετήσεις».
Ωστόσο αυτές οι διεργασίες λαμβάνουν χώρα την περίοδο κατά την οποία παρατηρείται μέγιστη κινητικότητα μεταξύ των παπανδρεϊκών, οι οποίοι απειλούν ακόμα και με τη δημιουργία ενός νέου κόμματος!
Μάλιστα σχετικές κρούσεις και εισηγήσεις έχουν γίνει και στον ίδιο τον ΓΑΠ, όπως έχει αποκαλύψει το Newsbomb, ο οποίος ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.
Τι άραγε να αναμένει;
Πάντως τις τελευταίες μέρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν κληθεί στην Ιπποκράτους (η μετακόμιση βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα…) στενοί συνεργάτες του Γιώργου, οι οποίοι σχετίζονταν άμεσα με την διαχείριση του πράσινου ταμείου την περίοδο που ο γίγαντας αυτός της πολιτικής ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός…


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr