Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Μ. Κωσταράκος: Συγχαρητήρια στα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών που έψαλλαν λεβέντικα τον Εθνικό Υμνο χθες το βράδυ στην Ανάσταση στην Αθήνα. – ANANEΩΣΗ: Τι εγραψε ο Νοτης Μηταράκης για το περιστατικό – ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.






Διαβαστε τις νεες αναρτησεις στο τουιτερ του Α/ΓΕΕΘΑ https://twitter.com/Kostarakos (πατώντας την “επεκταση” μπορειτε να διαβασετε και τις πιθανες ανανεωσεις – απαντήσεις)
Ερώτημα πάντως παραμένει το γιατί τον εθνικό ύμνο έψαλλαν μόνο τμήματα απο τα τμήματα των Στρατιωτικών Σχολών αφού αρκετοί όπως φαίνεται και στα τηλεοπτικά πλάνα δεν έψαλλαν τον εθνικό ύμνο… Ενώ και η εικόνα των ασυντόνιστων τμημάτων μάλλον δεν ήταν ότι καλύτερο….
Ανανέωση: Την ανάρτηση του Α/ΓΕΕΘΑ κοινοποίησε και ο Νοτης Μηταράκης στο twitter - https://twitter.com/nmitarakis
Ο ίδιος έκανε και σχετική ανάρτηση στο τουιτερ  για το θεμα
ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Κοιτώντας το περσινό βίντεο απο την Ανάσταση στον ίδιο Ι.Ν.  δεν μπορεί κανεις να μην αναρωτηθει το εξης απλο….Περσι δεν εψαλλαν τον Εθνικο Υμνο. Φετος τον εψαλλαν κάποιοι. Πως γινεται να εχουν ολοι δίκιο; (σημειωση: Σημειωνουμε οτι περυσι ειχαν ψαλλει τον Εθνικό Υμνο πολίτες, ενα χαρακτηριστικο δημοσιευμα ΕΔΩ )
ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατι επρεπε να περασουν τοσες ώρες για να υπάρξει μια δημοσια τοποθετηση;

15.04.2012 -TO BINTEO THS ANAΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
yened.wrdpress/real.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com