Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ?


Το Ισραήλ έχει δηλώσει μια κατάσταση συναγερμού για τις πρεσβείες, τα προξενεία της και αποστολές σε όλο τον κόσμο μετά τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, ενώ ο ισραηλινός στρατός έχει αναπτύξει  σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων Iron Dome στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Επίσης ο  εναέριος χώρος πάνω από το βόρειο Ισραήλ και την περιοχή της Χάιφα έχει  κλείσει σε πολιτικές πτήσεις.




Στρατιωτικός αξιωματούχος είπε ότι μετακινήθηκαν δυο συστοιχίες  Iron Dome την Κυριακή, στο πλαίσιο της «εν εξελίξει  εκτίμηση της κατάστασης,"  αναφέρει  το Associated Press.Κατά τις πληροφορίες ο  Ισραηλινός Στρατός έχει μετακινήσει δύο Iron Dome το βόρειο Ισραήλ. Η κίνηση αυτή συνδέεται με τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με την οποία το Ισραήλ χτύπησε  στη Συρία. Οι αντιπυραυλικές εγκαταστάσεις μεταφέρθηκαν τη νύχτα Σάββατο και έχουν αναπτυχθεί από το πρωί της Κυριακής  σε Χάιφα και Tzfat, λίγες ώρες αφού χτύπησε μια αποστολή των ιρανικών πυραύλων που προορίζονταν  για την Χεζμπολάχ κοντά στη Δαμασκό. Κατά άλλες πληροφορίες χτύπησε μονάδες της Προεδρικής Φρουράς, αποθήκες και ερευνητικό κέντρο του στρατού της Συρίας.Στη φωτογραφία με φόντο την  Θάλασσα της Γαλιλαίας διακρίνεται κάτω δεξιά ένας εκτοξευτής  Iron Dome τοποθετημένος σε  λόφο στο βόρειο Ισραήλ,την Κυριακή.

Κατά τους αναλυτές  είναι προφανές ότι οι ισραηλινοί προετοιμάζονται για ενδεχόμενα αντίποινα.
Τα Iron Dome μπορεί να καταρρίψουν μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους και ρουκέτες. Έχει χρησιμοποιηθεί με μεγάλο βαθμό επιτυχίας για την προστασία των πόλεων στο νότιο και κεντρικό Ισραήλ από επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες.onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com