Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ:Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη.........



Σχολιάζοντας τις προβλέψεις της Κομισιόν για ύφεση 4,2% στην ελληνική οικονομία το 2013, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως γίνεται πλέον κατανοητό ότι «δεν μπορείς να απαντάς στην ύφεση με περισσότερη λιτότητα και ύφεση». Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει άλλο σχέδιο πέραν του καταστροφικού μνημονίου και καθημερινά αποδεικνύεται πόσο ανίκανη και επικίνδυνη είναι, τονίζεται στην ανακοίνωση.


Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι προβλέψεις της Κομισιόν δεν προκαλούν καμία αισιοδοξία αλλά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση -που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την αναστροφή της καθοδικής πορείας -δεν μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των μνημονίων.
Σε αυτό το πλαίσιο επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας έγκαιρα καταγγείλει τις μνημονιακές πολιτικές που ισοπεδώνουν τη χώρα μας και τις επιπτώσεις του γερμανοκεντρικού σχεδίου για την Ευρώπη που την αποδομούν ολοταχώς, αποτελεί τη βασική αξιόπιστη πολιτική δύναμη που έχει προχωρήσει σε μια ουσιαστική εναλλακτική επεξεργασία και αυτό του αναγνωρίζεται καθημερινά.
πηγή:enet.gr
SBBCNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com