Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

¨Ετοιμοι ανα πάσα στιγμή η έκρηξη στη Μέση Ανατολή ...Στόχους στο Ισραήλ καθόρισε ο Στρατός της Συρίας !



Άγνωστο αν πρόκειται για Στρατιωτικούς στόχους ή για πόλεις τους Ισραήλ ....Ενώ το πράσινο φώς άναψε στους Παλαιστίνιους για επιχειρήσεις εναντίοντου Ισραήλ στα υψώματα του Γκολάν ! 
Ο συριακός στρατός καθόρισε τους στόχους, οι οποίοι θα πληγούν σε περίπτωση νέων επιθέσεων της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ στο έδαφος της Συρίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας. 



сирия взрыв дамаск дым заминированный автомобиль
Αξιωματούχοι δήλωσαν στη συριακή τηλεόραση ότι ο στρατός έχει λάβει εντολή να απαντήσει σε οποιαδήποτε επίθεση από την πλευρά του Ισραήλ, χωρίς να αναμένει περαιτέρω εντολές της Ανώτατης Διοίκησης. Η Συρία έδωσε επίσης το «πράσινο φως» στους Παλαιστίνιους για ενέργειες εναντίον του Ισραήλ από τα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν.veteranos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com