Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ (Ι) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΛΕ ΕΑ ANAΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.



Αγαπητοί μου Φίλοι,
«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»
Σας Εύχομαι εκ βάθους καρδίας Χρόνια Πολλά και με υγεία. Το δε επόμενο Πάσχα εύχομαι και ελπίζω να το γιορτάσει η Πατρίδα μας, οι συμπατριώτες μας στο σύνολό τους, και ο καθένας μας ξεχωριστά, υπό καλύτερες συνθήκες και με λιγότερα προβλήματα.


Δράττομαι επίσης της ευκαιρίας αυτής για να πληροφορήσω τους πολυπληθείς Φίλους μου που υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, το βιβλίο μου «ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΑΕΤΩΝ», αλλά και τους πολυπληθέστερους φίλους που προσέρχονται καθημερινά στον εκδοτικό οίκο Φιλελλήνων 14 – Αθήνα (τηλ. 210-3316036) για την προμήθειά του, ότι στο σημερινό φύλλο (5/5/2013) της εφημερίδος «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» (σελ. 7) ο στρατιωτικός συντάκτης αυτής έχει καταχωρίσει το εξής, εν περιλήψει, σχόλιο:
Πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές
Βιβλίο «Παρακαταθήκες Αετών»
«Πρόκειται για επιφανή αξιωματικό της Αεροπορίας. Το βιβλίο του με εξέπληξε για την πληρότητα, αρτιότητα και το ειδικό βάθος του περιεχομένου… Θα εστιάσω την προσοχή μου σε δύο κεφάλαια:
• Τη γενοκτονία των αξιωματικών της ΠΑ (1981-1985).
• Τη λεπτομερή ανάλυση της ζημίας, επιχειρησιακής και οικονομικής, της ΠΑ από τη ληστρική αγορά του αιώνα (1985) δηλ. των F-16 και MIRAGE…
«Ο Πτέραρχος παρέχει συγκλονιστικά ντοκουμέντα, όπως π.χ.:
- Πώς το Ανώτατο Αεροπορικό Συμβούλιο (ΑΑΣ) είχε αποφασίσει την προμήθεια 100 μαχητικών F-18A της BOEING, τα οποία εξασφάλιζαν υπεροχή αέρος επί χρόνια έναντι των κατωτέρων F-16 και πώς η απόφαση αυτή ανετράπη, παντελώς αδικαιολόγητα.
- Πώς ο τότε Α/ΓΕΑ είχε ταχθεί αναφανδόν και μαχητικά υπέρ της απόφασης του ΑΑΣ και μετά έκανε στροφή 180ο με κυβιστήσεις προς τον τότε Πρωθυπουργό, προβάλλοντας αστεία επιχειρήματα…
«Εξαιρετικά ενδιαφέρον Βιβλίο. Βαθμός: 9 στα 10.
(Περισσότερα σχόλια στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ»)
Και ενώ το σύνολο των μηνυμάτων που έχουν ληφθεί για το βιβλίο, με επιστολές ή προφορικώς και από τηλεφώνου, κινούνται στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με το σχόλιο του στρατιωτικού συντάκτη της εφημ. «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», με απολύτως κανένα αρνητικό σχόλιο, έρχεται το ΓΕΑ και με έγγραφό του προς τον εκδότη απαγορεύει την διάθεσή του από το βιβλιοπωλείο του Πρατηρίου της Αεροπορίας με τον ακατανόητο και γελοίο ισχυρισμό ότι το περιεχόμενό του …αντίκειται στα …δόγματα της Αεροπορίας. Πόσα άραγε δόγματα να έχει η Αεροπορία μας;
Είναι προφανές ότι η ενέργεια του ΓΕΑ βρίσκεται εκτός νομιμότητος και έπεται συνέχεια
Επί των εξελίξεων θα σας τηρώ ενήμερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com