Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αλληλεγγύη στους στρατιωτικούς.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε άτομο ή φορέα, να λάβει μέρος σε έναν αγώνα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: 



"Έχοντας βρεθεί σε θέση να βλέπουμε πολλούς συναδέλφους στρατιωτικούς, να είναι σε αδυναμία να προσφέρουν έστω και τα στοιχειώδη στις οικογένειές τους, συνεπεία των αλλεπάλληλων μειώσεων και κρατήσεων επί της μισθοδοσίας, σε συνάρτηση με την υπέρμετρη φορολόγηση των μισθωτών, θέλουμε να καλέσουμε κάθε άνθρωπο να προσφέρει όσα δύναται ώστε να απαλύνει την αδυναμία.
Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε, αρχικά εντός Πελοποννήσου και αργότερα σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Σωματεία, μία σειρά από “παζάρια βοήθειας και αλληλεγγύης”.

Μαζεύοντας κάθε τι που περισσεύει (βιβλία, ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα, έπιπλα, αντικείμενα), θα τα διαθέτουμε προς πώληση, συγκεντρώνοντας τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά, τα οποία θα διατίθενται για την ελάφρυνση οικογενειών ε.ε. στρατιωτικών (και κάθε άλλης οικογένειας, χωρίς διάκριση, αν αυτό είναι εντός των δυνατοτήτων μας), οι οποίες κινδυνεύουν από :
• Έξωση από την οικία που στεγάζονται.
• Διακοπή της ηλεκτροδότησης
• Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων λόγω ανεξόφλητων φόρων.
• Πλημμελή σίτιση μελών της οικογένειας (ιδιαίτερα ανήλικων).

Σε δύσκολους καιρούς, η ανθρωπιά, είναι η μόνη μας δύναμη. Ως πριν τρία έτη, ο κάθε συνάδερφος, μπορούσε να επιβιώσει, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, κάνοντας διακανονισμό και στηριζόμενος στην μελλοντική μισθοδοσία. Σήμερα, η μελλοντική μισθοδοσία είναι μια “θολή εικόνα”. Το μόνο που μας έχει μείνει, είναι ο συνάνθρωπος, ο συνάδελφος, ο “παραστάτης”.
Ας μην αφήσουμε το Φως της Ανάστασης να σβήσει !

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ζητάμε ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην οργάνωση και θα δώσουν πληροφορίες για αυτούς που χρειάζονται περισσότερα την βοήθεια που θα διατεθεί.
Ζητάμε την προσφορά υλικών για να πωληθούν στα παζάρια αλληλεγγύης.
Ζητάμε αποθηκευτικούς χώρους.
Πάνω από όλα, ζητάμε την ευκαιρία, να μην χαθεί η ελπίδα.

Για κάθε προσφορά* επικοινωνήστε στα email : espepel@freemail.gr & ioannistsiolis@windowslive.com & koutvag@gmail.com
ή στείλτε γράμμα στην διεύθυνση : ΤΘ Τ9, Τέρμα Αγ. Κωνσταντίνου, ΤΚ22100, Τρίπολη
ή επικοινωνήστε με κάποιο από τα κάτωθι μέλη του ΔΣ:
Ιωάννης Τσιώλης, πρόεδρος (6932731711)
Ευάγγελος Κουτρουφίνης, γενικός γραμματέας (6985647472 - 6956626525)
* με νεώτερη δημοσίευση θα διατεθεί αριθμός λογαριασμού για τον σκοπό αυτό".
 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com