Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κλείνουν συμβολικά τον μεθοριακό σταθμό της Ηπείρου με την Αλβανία....





Το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου, αποφάσισε το συμβολικό αποκλεισμό του μεθοριακού Σταθμού της Κακκαβιάς την Κυριακή 26 Μαΐου, ζητώντας να ληφθούν μέτρα μεγαλύτερης αστυνόμευσης στην μεθόριο με την Αλβανία καθώς και την επαναλειτουργία των αστυνομικών σταθμών και την επιστροφή της δύναμης των συνοριακών φρουρών. 
Μάλιστα οι Δήμαρχοι, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Φιλιατών, περιοχών που συνορεύουν με την Αλβανία , βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου στις 26 Μαΐου, να κλείσουν και τους μεθοριακούς σταθμούς στην Μέρτζανη Ιωαννίνων και στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.
 
Ωστόσο, ο 30χρονος Αλβανός κακοποιός, που φέρεται ως δράστης της διπλής δολοφονίας στα Κτίσματα, λήστεψε δύο γυναίκες, απείλησε με χειροβομβίδες κατοίκους και αστυνομικούς κατά την σύλληψη του, απολογήθηκε στην ανακρίτρια ,κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com