Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αλβανοί δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων... οι Ληστές της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα !





Ενώ οι πολιτικοί Προϊστάμενοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξαντλούν την  αυστηρότητα  του νόμου μέχρι  παρεξηγήσεως ...Ουτε ο Ευρωπαίος Επίτροπος δεν θα κατέθετε τέτοιο νομοσχέδιο εναντίον των Ελλήνων !Ενώ οι Αλβανοί  καταληστεύουν και ματώνουν  την Ελλάδα !


Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ληστές της Εθνικής Τράπεζας  στη Λάρισα με λεία πάνω από 1εκ Ευρώ  με εσωτερική από ότι φαίνεται πληροφόρηση ,χωρίς καν να φοβούνται ,γιατί άλλωστε ...Το υπουργείο Δικαιοσύνης και to Δημοσίας Τάξεως κυνηγάει μόνο τους Έλληνες για να δείξουμε τα καλά παιδιά και υπάκουα της Ευρώπης !

Οι UCKάδες της Υπαίθρου εκτός από όπλα και χειροβομβίδες έχουν τώρα και αρκετά λεφτά να πληρώσουν επίορκους σε όλους τους χώρους ..Ή να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για μισθώνουν μεγαλοδικηγόρους που θα τους απαλλάσσουν απο τα εγκλήματα ή για να χρηματοδοτήσουν Μ.Κ.Ο ή πολιτικά κόμματα ,ή οργανώσεις !

Απο τα αποτυπώματα ,αλλά και από τις φωτογραφίες  που έδειξαν οι Αστυνομικοί στους Υπαλλήλους προκύπτει οτι οι Ληστές ειναι εκ των Αλβανών δραπετών των Φυλακών Τρικάλων !
Ενώ ο Καραγκούνης τρέχει να καταθέσει το Λαθρονομοσχέδιο !

Ειδικότερα, περί ώρα 08.40, οι δυο δράστες εισήλθαν ως πελάτες στο εσωτερικό της τράπεζας και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας όπλο (πιθανόν πιστόλι) και ο άλλος πολεμικό τυφέκιο τύπου «kalashnikov», απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

 Οι δράστες διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ’ όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

 Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν «στηθεί» αστυνομικά «μπλόκα» σε επίκαιρα σημεία του ευρύτερου οδικού δικτύου και έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε ένα καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις  17 Οκτωβρίου του 2011 από περιοχή της Αττικής.
veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com