Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Διαβιβάστηκε το νομοσχέδιο παρωδία!!!




Σύμφωνα με πληροφορίες, το ''αντιρατσιστικό'' νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβιβάστηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. 
Το νομοσχέδιο διαβιβάστηκε στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή από τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης, όπως ακριβως είχε αποσταλλεί από το υπουργείο Δικαιόσυνης, και -σύμφωνα με πληροφορίες- ως ημερομηνία συζήτησής του στη Βουλή έχει οριστεί η 21η Μαΐου. 
 
Η εξέλιξη αυτή βάζει, όπως φαίνεται, τέλος, στη συζήτηση που είχε ανοίξει για αλλαγές σε κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου από την κυβέρνηση, έπειτα από αντιδράσεις που προκλήθηκαν. 
 
Πολύ απλά με αυτό το νομοσχέδιο, οι Έλληνες είναι τα θύματα και οι μετανάστες αυτοί που θα απολαμβάνουν την εύνοια της εκάστοτε κυβέρνησης.
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com