Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Νέα συμφωνία της SUNLIGHT με το υπουργείο Άμυνας του Περού.



Συμφωνία με το υπουργείο Άμυνας του Περού για την προμήθεια δύο ακόμα μπαταριών υποβρυχίων, υπέγραψε η «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT»του ομίλου Γερμανός.
Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συμφωνία με μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της Νοτίου Αμερικής, καθώς, από το 2005, η SUNLIGHT προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πολεμικού Ναυτικού του Περού.
Η «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT» συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών βιομηχανικών και αμυντικών μπαταριών διεθνώς.
Οι μπαταρίες της, οι οποίες κατασκευάζονται στην υπερσύγχρονη μονάδα της SUNLIGHT στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, αποτελούνται από 480 στοιχεία και έχουν συνολικό βάρος που αγγίζει τους 250 τόνους η καθεμία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Λαύκας, δήλωσε πως «δε μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους που ένα ελληνικό προϊόν και μάλιστα προηγμένης και απαιτητικής τεχνολογίας ταξιδεύει από την Ξάνθη στη Νότιο Αμερική. Στόχος μας ήταν και είναι να εξάγουμε την ελληνική τεχνογνωσία και να ξεπερνάμε επιτυχώς τις δυσκολίες που δημιουργεί το οικονομικό περιβάλλον. Με αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία και πείσμα, μέσα σε μια δεκαετία, η SUNLIGHT έχει συνολικά παράξει περίπου 20.000 στοιχεία μπαταριών για το πολεμικό ναυτικό διαφόρων χωρών και με την ίδια δυναμική θα συνεχίσουμε».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com