Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πολύ λίγα, Πολύ αργά.



Του  Ευάγγελου Αθανασιάδη
Συνταγματάρχης (ε.α)
Με έκπληξη διάβασα, την ερώτηση που κάνατε κ΄ Μιχελάκη στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο.
Όταν γίνανε οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες, των ε.α Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...
και Σωμάτων Ασφαλείας, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και στα Χανιά που ήσασταν?

ΠΗΓΗ
Έπρεπε να πάτε στη Λάρισα, για να γίνετε δέκτης παραπόνων, των προκλητικών και απαράδεκτων θέσεων των λειτουργών της Κυβέρνησης?
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι τα αναρτημένα πρόσφατα άρθρα στο διαδίκτυο « ο εχθρός τα όργανα και τα μέλη» , « θάρρος και θράσος», ενδεχομένως αντανακλούν προς το πρόσωπό σας.
Έπρεπε κ΄ Μιχελάκη, να είχε απομακρυνθεί «χθες» και με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά αν απομακρυνθεί, ενδεχομένως θα πρέπει, να σκεφτείτε και την απομάκρυνση του κ΄ Παναγιωτόπουλου, του κ΄ Στουρνάρα και καταλήγουμε τελικά, να πρέπει, η απομάκρυνση του εν λόγω λειτουργού, να συνοδεύεται, από όλη τη Κυβέρνηση ή από ολοκληρωτική αλλαγή προσέγγισης, στο θέμα των ε.ε και ε.α Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Γιατί όμως μου δημιουργείται η εντύπωση ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν?
Προφανώς διότι τα ε.ε και ε.α Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, δεν έχουν την δυνατότητα ή την πρόθεση να «εκβιάσουν», όπως άλλες παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες της χώρας μας.
Δεν σας πιστεύω και η τυχόν μεμονωμένη απομάκρυνση του εν λόγω λειτουργού, δεν με ικανοποιεί διότι είναι «στάχτη στα μάτια».
Δεν σας εμπιστεύομαι, διότι ηθελημένα ή άθελα, έχετε συνεργαστεί και μετέχετε, ώστε η χώρα μας να βρίσκεται στη σημερινή κατάσταση.
                        Με εκτίμηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com