Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση στη λασπολογία:Η Χρυσή Αυγή τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν την φυσική αριστοκρατία του Έθνους ...


 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
Ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τίμησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετώντας ευόρκως και ευδοκίμως στα σύνορα, στις βραχονησίδες, στις Ειδικές Δυνάμεις, την ώρα που όσοι κυβερνούν και κυβέρνησαν την Ελλάδα έκαναν την θητεία τους (όσοι την έκαναν...) υπό σκανδαλωδώς ευνοϊκές συνθήκες.
Οι ψεύτες και οι συκοφάντες των ΜΜΕ διαδίδουν την αισχρολογία ότι "βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις".
Για την αποκατάσταση της Αλήθειας, κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς αποκάλεσε τον Καμμένο "φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών" και τις ενέργειές του "προδοτικές" και τόνισε πώς δεν θα του επιτρέψουμε να υποβαθμίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com