Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...


Στη Βουλή φέρνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός το θέμα που ανέκυψε με την άρνηση της Τουρκίας να δώσει άδεια ανεφοδιασμού στη Ρόδο στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Πρωθυπουργό.
Με επίκαιρη ερώτηση του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρει ότι «οι πολίτες διερωτώνται εάν ελληνικά στρατιωτικά αεροπλάνα και ειδικότερα τα C-130 μπορούν να προσγειωθούν στη Ρόδο χωρίς να ζητήσουν άδεια από άλλη χώρα. Όμως, είναι γνωστό και αυτό το γνωρίζουν άριστα τα ραντάρ της γειτονικής χώρας ότι προσγειώνονται C-130 στη Ρόδο».
Αφού αναρωτιέται γιατί ζητήθηκε άδεια και δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία που αφορά τα στρατιωτικά C-130, ζητά από τον Πάνο Καμμένο να του απαντήσει εάν τα αεροπλάνα που μετέφεραν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στη Δωδεκάνησο (Ρόδο, Κάρπαθο, Κάσο) υπόκειντο στην ίδια διαδικασία με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.







 http://espekm.gr/home/?p=13370










paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com