Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Παναγιώτης Σγουρίδης ...


Μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο υφυπουργός Υποδομών έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Αιτία η δήλωση του κ. Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν».
Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, για λόγους ευθιξίας.
Η παραίτηση δεν έγινε έγινε δεκτή και ο κ. Τσίπρας θα επιληφθεί του θέματος μόλις επιστρέψει από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com