Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών, αντί να κατευθυνθούν προς τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, κινήθηκαν προς τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου, με προορισμό το κέντρο της Αθήνας!!!...


Οι πρώτοι 650 πρόσφυγες από την Ειδομένη έφτασαν στην Αθήνα...

Άλλη μια φουρνιά  μεταναστών έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης από την Ειδομένη στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κατέφθασαν 13 πούλμαν, τα οποία μετέφεραν συνολικά 650 πρόσφυγες από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα στην Αθήνα, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν και άλλα λεωφορεία από την Ειδομένη.
 



Άτομα κάθε ηλικίας αποβιβάστηκαν από τα λεωφορεία, κρατώντας τις αποσκευές στα χέρια τους, ενώ ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών, αντί να κατευθυνθούν προς τους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου, κινήθηκαν προς τους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου,  με προορισμό το κέντρο της Αθήνας.

Με τις νέες αφίξεις, ο αριθμός των προσφύγων που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις ξεπερνά τα 1.000 άτομα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες με τις αφίξεις των υπολοίπων πούλμαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com