Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;



Τέλεια. Η κυβέρνηση προωθεί μια ακόμη μεγάλη καινοτομία για τη χώρα. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μπορούν να προσλαμβάνουν αντιρρησίες συνείδησης εναλλακτικής υπηρεσίας. Δηλαδή, δήμοι και Περιφέρειες μπορούν να απασχολήσουν σε θέσεις φορέων τους άτομα τα οποία αναγνωρίζονται ως αντιρρησίες συνείδησης (αρνούνται να εκπληρώσουν στρατιωτικές υποχρεώσεις επικαλούμενοι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις). Οι φορείς πρέπει, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015, να δηλώσουν τη βούληση να απασχολήσουν κατά το επόμενο έτος άτομα που δικαιούνται να εκπληρώσουν εναλλακτική θητεία, καθώς και τα καθήκοντα που θα ασκούν.
Και σα να μην έφτανε αυτό θα τους καταβάλλεται ως αντίτιμο χρηματικό ποσό ίσο με το ποσό που διατίθεται για τη σίτιση, τη στέγαση, την ένδυση και τις μετακινήσεις των οπλιτών, το ύψος του οποίου είναι 223,53 ευρώ μηνιαίως. Αν, λοιπόν, ο ΟΤΑ δεν μπορεί να παράσχει στους αντιρρησίες συνείδησης στέγη και τροφή, θα πρέπει να δηλώσει ότι θα τους καταβληθεί μισθός, για τον οποίο, όπως προκύπτει από σχετική βεβαίωση της οικονομικής του υπηρεσίας, έχουν προβλεφθεί ή πρόκειται να προβλεφθούν σχετικές πιστώσεις στον αντίστοιχο ετήσιο προϋπολογισμό του.
Κάποιος λοιπόν νέος που δεν γουστάρει τον στρατό, θα δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης και θα πηγαίνει στο δήμο ή την περιφέρεια να εργάζεται παίρνοντας και μισθό.
Έτσι και οι δύο θα είναι κερδισμένοι. Και οι νέοι που δεν θα βάζουν το χακί και οι φορείς που θα καλύπτουν τις κενές θέσεις τους με χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους.
Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα πηγαίνει στο στρατό αν έχει αυτή την εναλλακτική; Θα διαλυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις ή όχι αν ανοίγει κερκόπορτα για να μην κάνει κανείς τη θητεία του;
Η... εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πάει να διαλύσει τα πάντα. Αφού άνοιξε τα σύνορα στο όνομα του δήθεν ανθρωπισμού, αφού αγκάλιασε τους μπαχαλάκηδες και κυνηγάει τους αστυνομικούς που ρίχνουν καμιά ροπαλιά παραπάνω στους τρελαμένους των Εξαρχείων, τώρα διαλύει και τον στρατό.
Μπράβο τους. Ο... πατριώτης και δεξιός Πάνος τι λέει γι' αυτό; 




























 http://www.antinews.gr/action.read/ellada/pane-na-dialusoun-kai-ton-strato/4.103703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com