Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

"Απαράδεκτο, ο κ. Μεϊμαράκης να διορίζει αντ'αυτού τον κ. σκ@τ@κη!!!"


Αίσθηση προκαλεί η επίθεση του κ. Βαρβιτσιώτη στον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και τον κ. Μεϊμαράκη, τον οποίο στήριξε για την ηγεσία του κόμματος.
«Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν με βαθιά θλίψη και απέραντη οργή διότι όλοι τους μιλάνε για ενότητα αλλα η ενότητα είναι λέξη αυτή είναι άγνωστη σε αυτούς που την μνημονεύουν. Όλοι κάνουν το παν για να μην υπάρξει ενότης. Ήταν θέαμα της χθεσινής συνεδρίασης της ΚΟ; Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ’ αυτού τον κ. Πλακιωτάκη, τον κ. σκατάκη τον κύριο δεν ξέρω πως, και δεν πήγε! Είναι θέαμα αυτό; Να μου εξηγήσει κανείς! Έγινε αυτό που έγινε δεν υπήρξε κανένας υπεύθυνος; Γίνεται καμία παραίτηση; Καμία! Είναι πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Φαίνεται ότι ζω σε άλλη εποχή. Φαίνεται ότι δεν έχω εγκλιματισθεί με το καινούριο περιβάλλον που υπάρχει στη ΝΔ», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Και συνέχισε:
«Δυστυχώς αυτοί που το προκαλούν είναι και η ηγεσία και είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Όλα αυτά που έκανε ο Μεϊμαράκης είναι φαιδρά. Λυπάμαι γιατί ο Βαγγέλης είναι φίλος μου λυπάμαι γιατί πίστευα σε αυτόν αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια κρίση. Μπήκε μια μέρα στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τους επέστησε την προσοχή. Η ΚΕΦΕ πήρε μια απόφαση ομόφωνη και επέλεξε μια εταιρεία η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές. Δεν υπάρχει υπεύθυνος; Δεν μπορούσε ο κ. Παπαμιμίκος που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη, δεν μπορούσε να παραιτηθεί; Το καταστατικό θέλει εκ βάθρων αναθεώρηση αλλά δεν είναι το θέμα του παρόντος. Αισθάνομαι αυτή την οργή γιατί είδα ότι πικράθηκε ολόκληρος ο κόσμος μας. Δεν πικράθηκε μόνο. Αγρίεψε. Οργίστηκε».
Στο ερώτημα ποιος νομίζει ότι πρέπει να αναλάβει είπε:
«Δεν είναι προεκλογική περίοδος. Προεκλογική περίοδος είναι όταν έχεις απέναντι τον αντίπαλό σου. Εδώ οι 4 υποψήφιοι είναι εχθροί ο ένας με τον άλλο. Εχω ζήσει και άλλες τέτοιες αναμετρήσεις. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Κι εγώ ήμουν υποψήφιος. Και την άλλη μέρα είπα ότι εγώ θα σταθώ δίπλα στον Εβερτ. Και στάθηκα. Έχετε την εντύπωση ότι την επόμενη μέρα θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον; Δεν πρόκειται να σταθεί. Δεν θα δώσει λύση η εκλογή. Αν οι 4 αυτοί υποψήφιοι δεν καταλάβουν που βρισκόμαστε, θα συρθούμε σε μια νέα περιπέτεια την οποία δεν θα είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ.  Νομίζουν ότι κερδίζουν πόντους; Όταν βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του κόμματος και του έθνους πάμε κατά διαβόλου. Δεν είναι μομφή αυτά που είπα για τον κ. Μεϊμαράκη αλλά ανάλυση πραγματικών δεδομένων. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραστεί χθες στην Κ.Ο.; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δεν βαριέστε. Λυπάμαι. Εχω ζήσει σε άλλες εποχές και τα νέα ήθη έχουν επικρατήσει».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr