Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εγκαίνια αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου στο Αγρίνιο‏ - Κυριακή 29 Νοεμβρίου, 18:00 ...


Βάση του πολιτικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή είναι η αυτάρκεια των Ελληνικών προϊόντων μέσω της εγχώριας παραγωγής. Ο ευλογημένος τόπος της ελληνικής επικράτειας έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να θρέψει τον ελληνικό λαό αλλά και μέσω ενός Εθνικού προγράμματος, πάνω στον Αγροτικό τομέα, να προβεί σε εξαγωγές με τις ανάλογες ευεργετικές συνέπειες για το σύνολο της οικονομίας μας. Αντ΄ αυτού βλέπουμε στο σύνολό του τον αγροτικό κόσμο να μαραζώνει και να συρρικνώνεται περιμένοντας τα μέτρα του 3ου μνημονίου.
Η Χρυσή Αυγή μπροστά σε αυτή την κατάσταση αναλαμβάνει πρωτοβουλία οργανωτικής συσπείρωσης του αγροτικού κόσμου με κύριο σκοπό να υπερασπισθεί τα δίκαια συμφέροντά του.
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο κτήμα Μάρη (Νεάπολη Αγρινίου) πραγματοποιούμε τα εγκαίνια της νέας συνδικαλιστικής κίνησης της Χρυσής Αυγής, υπό τη μορφή αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου, το οποίο ήδη συσπειρώνει εκατοντάδες Γεωργούς, Κτηνοτρόφους και Αλιείς, οι οποίοι πλήττονται από τη μνημονιακή πολιτικής της κυβέρνησης και συστρατεύονται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο είναι η μοναδική πολιτική δύναμη, που υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον.
Κεντρικοί ομιλητές: Λαγός Ιωάννης, Νίκος Μίχος, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Νεάπολη Αγρινίου (κτήμα Μάρη), Κυριακή 29/11, ώρα 18:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com