Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Από Μπαγκλαντές ο 20χρονος δράκος των Πατησίων !!!


Θύμα βιασμού από τον «δράκο» των Πατησίων, που την εγκλώβισε μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, παραλίγο να πέσει μια 13χρονη! Το απόγευμα της Κυριακής, ο αδίστακτος νεαρός ακολούθησε τη μαθήτρια μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει με τους γονείς της στα Ανω Πατήσια, την αιφνιδίασε και όταν άνοιξε την πόρτα, μπήκε μαζί της στο εσωτερικό. Την ακινητοποίησε βίαια και την οδήγησε στο ασανσέρ, όπου προσπάθησε να τη βιάσει.

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι γονείς της να βγουν από το διαμέρισμα. Οταν προσπάθησαν να γλιτώσουν την κόρη τους από τα χέρια του 20χρονου «δράκου», με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, δέχτηκαν και εκείνοι τα βίαια χτυπήματά του. Ο αλλοδαπός απώθησε βίαια το ανδρόγυνο, με αποτέλεσμα η μητέρα της ανήλικης να υποστεί κάταγμα στον δεξιό ώμο και ο πατέρας της να τραυματιστεί στο πόδι. Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει αρχικά, βγήκε από την πολυκατοικία, όμως ενημερώθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος στις 2 Φεβρουαρίου 2014 είχε αποπειραθεί να βιάσει μαθήτρια στην οδό Λιοσίων, ενώ σε προγενέστερο χρόνο είχε επιτεθεί σε 22χρονη και μάλιστα είχε συλληφθεί. Για τις δύο αυτές επιθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και επανεμφανίστηκε με την απόπειρα βιασμού εις βάρος της 13χρονης. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έχει προσπαθήσει να κακοποιήσει και άλλα κορίτσια ή ενήλικες, γι' αυτό θα ζητήσουν δικαστική συνδρομή, ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com