Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ ...


Eφημερίδα ΒΗΜΑ: Μια και έγινε λόγος για συμβούλους, θυμήθηκα ότι τελευταίως ευδοκιμεί στην αριστερή διακυβέρνηση ο θεσμός του… άμισθου συμβούλου (οι συριζαίοι τούς ονομάζουν «εθελοντές»). Τώρα, κατά πόσον άμισθοι είναι οι σύμβουλοι αυτοί που διορίζονται μαζικά θέλει συζήτηση, γιατί αν δεν το γνωρίζετε αμείβονται και με οδοιπορικά και με εκτός έδρας και για παρουσίες σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας κατέχει, όπως με πληροφορούν, το πανελλήνιο ρεκόρ μάζωξης συμβούλων (έμμισθων ή άμισθων). Μέσα σε έναν μήνα (διαβάζω στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) διορίστηκαν 25!
Ακόμη και σύμβουλο… εξωτερικού έχουν προσλάβει. Πρόκειται για έναν Ελλαδίτη που ζει μόνιμα στην Κύπρο, τον οποίο ο κ. Π. Καμμένος τοποθέτησε άμισθο σύμβουλό του εκ του μακρόθεν.
Σημείωση E-Amyna: Οι πληροφορίες του ΒΗΜΑτος είναι λανθασμένες καθώς σύμφωνα με τις πράξεις που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι διορισμοί στο γραφείο του ΥΕΘΑ έχουν φτάσει τους τριάντα (30).








http://espekm.gr/home/?p=11237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com