Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ- ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝΑΛ/LESVOSHOP ....ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!!!


Σηκώνουν τα έπιπλα του κτηρίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη αυτή τη στιγμή, σε εκτέλεση της απόφασης που αφορά οφειλή προηγούμενης νομαρχιακής αρχής Σάμου και αντιδικία της με έναν εργολάβο! Το απίστευτο αυτό σκηνικό συμβαίνει αυτή τη στιγμή και παρά το ότι η Περιφερειακή αρχή είχε αναλάβει να δεσμεύσει από τους λογαριασμούς της ποσό της αντιδικίας!
Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κος Χρύσανθος Αργυρίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 «Σχετικά με την υπό εξέλιξη διαδικασία κατάσχεσης κινητών περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώνουμε ότι γίνεται σε εκτέλεση απόφασης που αφορά σε οφειλή προηγούμενης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Σάμου (πολλά χρόνια πριν την ίδρυση της κατά “Καλλικράτη” Περιφέρειας), για την οποία οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν αναλάβει ήδη τις απαιτούμενες κατά νόμο ενέργειες.
Η νέα περιφερειακή αρχή δεν έχει δημιουργήσει οφειλές, αντίθετα προσπαθεί, με τους περιορισμένους πόρους και δυνατότητες που διαθέτει, να αντιμετωπίσει σωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος».
Ας σημειωθεί ότι η υπόθεση αυτή ξεκινά από εποχής Νομαρχίας Κάρλα στη Σάμο.



























http://emprosnet.gr/article/78537-katashoyn-ta-epipla-tis-perifereias-ayti-ti-stigmi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com