Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Νέα συνθήκη Σένγκεν: "Αποθήκη" εκατομμυρίων "μεταναστών" η Ελλάδα!!!


Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησαν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύστερα από την αιματηρή ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτάκτου Συνόδου Κορυφής θα υπάρξουν τροποποιήσεις της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους υπηκόους».
Μάλιστα, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».
Ο λόγος που γίνεται αυτη η συζήτηση και αυτοί επιβάλλονται αυτοί οι έλεγχοι είναι διότι πολλοί από τους ισλαμιστές τρομοκράτες διαθέτουν υπηκοότητα χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό επειδή εδώ και πολλές δεκαετίες τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενσωματώνανε μαζικά αλλοδαπούς για να εξυπηρετήσουν τις ιδεοληψίες της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού. Θυμίζουμε ότι ένας εκ των καμικάζι αυτοκτονίας στο Παρίσι ήταν “δεύτερης γενιάς μετανάστης” που είχε πάρει τη γαλλική υπηκοότητα.
Τα κράτη της Ευρώπης οχυρώνονται ενάντια στην ισλαμική απειλή. Όχι μόνο υψώνουν φράχτες για να μην πάνε οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στην χώρα τους, αλλά αλλάζουν και τη συνθήκη Σένγκεν για να μην τύχει και κανένας τζιχανιστής «ελληνοποιηθεί» από τους ενταύθα χαχόλους, που νομίζουν ότι κυβερνάνε, και περάσει στην Ευρώπη ως «ευρωπαίος πολίτης».
 Η Ελλάδα όχι μόνο δεν πρόκειται να ελέγχει τους ευρωπαίους που μετακινούνται στο έδαφός της, αλλά ούτε και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι καθημερινώς καταφτάνουν με βάρκες, τζετ σκι, ταχύπλοα, κότερα και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr