Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

"Μεγάλη Δευτέρα" για τους εργαζομένους του MEGA ...


Αγωνία και αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις... σιγοτραγουδώντας το "να μην ξημέρωνε ποτέ η μέρα ετούτη, Θεέ μου..."! Αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο MEGA καθώς -καθόλου τυχαία!- έχει διαρρεύσει ότι η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα περικοπών.
Έτσι, στους διαδρόμους του σταθμού όλοι μιλούν για τη "Μεγάλη Δευτέρα" επισημαίνοντας ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι των "Παθών" για τους εργαζομένους που για ακόμα μία φορά θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται, ενώ σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν η μείωση θα φτάσει έως και 20%.
Κάποιες άλλες φήμες κάνουν λόγο για σχέδιο "εθελουσίας εξόδου", όπως είχε γίνει και παλαιότερα στο MEGA, ενισχύοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν την πλευρά ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών αφού όμως πρώτα "ξεκαθαρίσει" -σε οικονομικό επίπεδο- το τοπίο στη Μεσογείων.
Πάντως, να επισημάνουμε ότι το σχέδιο "εκκαθάρισης" φαίνεται να μην αγγίζει αυτούς που αμείβονται με το βασικό μισθό, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα ισχύσουν οι νέες περικοπές. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα που θα ξεκινήσει και η "Εβδομαδα των Παθών" για τους εκατοντάδες εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού...!
 


































































































































































































pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com