Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΝΔ: Μάχη Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα για την αρχηγία της ΝΔ - Το πρωί του Σαββάτου συζητείται η ένσταση του Γεωργιάδη ...


Μάχη μεταξύ δύο θα δοθεί για την ηγεσία της ΝΔ μεταξύ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που έχει ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό και του Απόστολου Τζιτζικώστα που έχει μεγαλύτερα ερείσματα στην κοινωνία και μεγαλύτερη αποδοχή...
Η διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 18:00 και πλεον Ευ. Μεϊμαράκης και Απ. Τζιτζικώστας ρίχονται επισήμως στη μάχη για την αρχηγία του κόμματος.
Η μάχη είναι για δύο....ως εκ τούτου ο τρίτος υποψήφιος, ο Κυρ. Μητσοτάκης, κατεβαίνει με στόχο να μετρήσει τις δυνάμεις του για την επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας.
Στο μεταξύ σε θρίλερ εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη η οποία φαίνεται πως κόπηκε στο νήμα, αφού λόγω ολιγόλεπτης καθυστέρησης, η κατάθεση της υποψηφιότητάς του κρίθηκε εκπρόθεσμη.
Ωστόσο ο Αδ. Γεωργιάδης κατέθεσε ένσταση, ενώ η απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητά του έχει προκαλέσει μπαράζ εσωκομματικών αντιδράσεων.
Η ένσταση του Αδ. Γεωργιάδη θα συζητηθεί το πρωί του Σαββάτου και ώρα 09:30.
Πέραν όσων στηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη, έχουν δημιουργηθεί δύο πόλοι, γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ο Τζιτζικώστας έχει μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο της ΝΔ και το ισχυρό του χαρτί το γεγονός ότι δεν έχει εμπλακεί με τα μνημόνια. 
Ο Μειμαράκης έχει μεγαλύτερη απήχηση στον μηχανισμό της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται...πιο πίσω στην διαδικασία με λιγότερα ερείσματα.
Την ηγεσία της ΝΔ θα διεκδικήσουν οι Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου του 2015, ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος κατέθεσε την υποψηφιότητα του στις 11 το πρωί 2 Οκτωβρίου και ο Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέθεσε την υποψηφιότητά του στις 12:30. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com