Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ…


Τουρκικά μαχητικά ήρθαν αντιμέτωπα με ρωσικά μαχητικά που επιχειρούσαν στην Συρία και τα ¨κλείδωσαν¨ στα ραντάρ τους.
Έγινε γνωστό πως στις 30/9 στην δεύτερη δηλαδή μέρα των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων στην Συρία, τουρκικά μαχητικά βρέθηκαν αντιμέτωπα με ρωσικά μαχητικά.  Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, η Ρωσία την ώρα που χτυπούσε την συριακή περιοχή Γιαμαντίγια που βρίσκεται κοντά στην τουρκική περιοχή Γιαγιλανταγί, εισήλθε στην περιοχή των 5 μιλίων που έχει κηρυχτεί ως περιοχή εμπλοκής από την Άγκυρα. Τουρκικά μαχητικά που περιπολούσαν στην περιοχή κλείδωσαν στα ραντάρ τους τα ρωσικά μαχητικά.
ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 5 ΜΙΛΙΩΝ
Η τουρκική πηγή ανέφερε πως στην περιοχή συνεχώς περιπολούνε τουρκικά μαχητικά, πως δεν υπήρξε παραβίαση από τα ρωσικά μαχητικά , αλλά όταν εισήλθαν στην περιοχή των 5 μιλίων ¨υπήρξε εναέρια προειδοποίηση μέσω του κλειδώματος στο ραντάρ¨.  Ενώ Αμερικανός  αξιωματούχος ανέφερε πως ρωσικό αεροσκάφος παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο και παρόλα αυτά δεν εβλήθη. Η Άγκυρα μετά από την κατάρριψη το 2012 από την Συρία ενός τουρκικού μαχητικού, άλλαξε τους κανόνες εμπλοκής και θεωρεί ως απειλή οποιοδήποτε στρατιωτικό στοιχείο πλησιάσει από την μεριά της Συρίας στα 5 χλμ.
……………..
……………..
Habersabah.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com