Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” αποφάσισαν…να μην διώξουν τον προκλητικό Λίλα!!!


Φαίνεται ότι οι παράγοντες του ΠΑΣ Γιάννενα, δεν σέβονται ότι… εκπροσωπούν την μεγαλύτερη ομάδα της Ηπείρου και προτιμούν να κρατήσουν τον Αλβανό εθνικιστή Λίλα, που πανηγυρίζει με τον δικέφαλο της “Μεγάλης Αλβανίας”, που θέλει τα σύνορα..στην Άρτα.
Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο θα είναι ο Άντι Λίλα, αφού δεν φαίνεται να υφίσταται πλέον θέμα απομάκρυνσης από τον «Αίαντα», μετά τον προκλητικό πανηγυρισμό του.
Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΣ μετά τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του, να εξασθενούν όσο περνάει ο καιρός.
Στο ματς με τον Ηρακλή οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο ήταν σαφώς μικρότερης έκτασης και σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» δεν συντρέχει λόγος να απομακρυνθεί από την ομάδα, εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου.
























http://www.makeleio.gr/?p=452886

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com