Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Στρατηγοί χωρίς… Στρατό ;;;


Όλοι οι στρατιωτικοί θα μπορούν να γίνουν στρατηγοί, αν τελικά ακολουθηθεί το αµερικανικό μοντέλο και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάµεις.
Όπως είπε ο Πάνος Καµµένος στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα Μονίµου Υπαξιωµατικού, θα ξεκινήσει διάλογος στο πλαίσιο της νέας δοµής των Ενόπλων Δυνάµεων «για να δούµε πώς µπορούµε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τη διεθνή εμπειρία που υπάρχει και στο θέµα των υπαξιωµατικών.
Αν δηλαδή, θα μπορούσαµε να συζητήσουμε για ένα αµερικανικό µμοντέλο, µε τη δυνατότητα εξέλιξης των υπαξιωματικών σε µία δική τους, ξεχωριστή επετηρίδα, όπου θα φθάνουν πλέον στον βαθµό του στρατηγού».
Πάντως, πολλοί, πέρα από τις άλλες αντιρρήσεις που έχουν, αναρωτιούνται τι θα διοικούν τόσοι στρατηγοί έτσι όπως συρρικνώνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για να γίνουν … μικρότερες και … ..αποτελεσματικότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr