Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Καμμένος: Ημέρες Εκτός Έδρας: Ναι μεν, αλλά…


Άλλη υπογραφή περίμεναν από τον Πάνο Καμμένο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Καλοδεχούμενη ήταν η δέσμευση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, πως η πρώτη του υπογραφή θα είναι για το επίδομα παραμεθορίου, από τη στιγμή που… οι στρατιωτικοί (που ακόμη αναμένουν την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ) στενάζουν υπό το κράτος της ανέχειας. Και, άρα, κάθε επιπλέον ευρώ είναι ευπρόσδεκτο. Όμως, οι ίδιοι οι στρατιωτικοί λένε πως άλλη υπογραφή περίμεναν, πέρα από αυτή για το ΣτΕ. Αυτό που ήθελαν ήταν η ένταξη των ΗΕΕ (σ.σ. Ημέρες Εκτός Έδρας) στον μισθό.
Ειδικά από τη στιγμή που είναι σε γνώση του υπουργείου ότι η υφιστάμενη διαδικασία των ΗΕΕ… είναι προβληματική, γι’ αυτό άλλωστε και υπάρχουν τακτικές καθυστερήσεις στη χορήγησή τους, αλλά και πως έχουν μπει στο στόχαστρο κάποιων που ψάχνουν να βρουν τρόπο για να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι. Κάτι που θα πληρώσουν πρώτα πρώτα τα στελέχη, αφού η Υπηρεσία μεριμνά να τα υποχρεώνει να υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις.
Γι΄ αυτό, άλλωστε, και στις 12 Φεβρουάριου είχε ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από το ΥΠΕΘΑ πως το επίδομα που δίνεται με τη μορφή 4 ΗΕΕ (αφού σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 4024/2011, το εν λόγω επίδομα δίνεται μόνο στους δημόσιους υπαλλήλους) εντάσσεται πλέον στο μισθολόγιο.

 http://espekm.gr/home/?p=10180

Κώστας Αττίας – Παρασκήνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr