Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών ...


Την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου μέσω του Twitter.
 «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών, που εκφράστηκε σήμερα από τον κ. Καμμένο, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η Ρ. Σβίγκου. Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Καμμένος ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι εξετάζεται η εθελοντική στράτευση των γυναικών και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα δομή στις Ένοπλες Δυνάμεις, διευκρινίζοντας ότι οι νέες δομές δεν πρέπει να γίνουν τόσο για δημοσιονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για επιχειρησιακούς.









































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com