Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ναι στο τζαμί στον Βοτανικό !...


«Πράσινο φως» για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα ανάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Με απόφασή του που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε απέρριψε όλες τις αιτήσεις ακύρωσης που είχαν υποβληθεί προς αυτό σχετικά με την ανέγερση του τεμένους και τη χρηματοδότησή του από το ελληνικό Δημόσιο.

Πριν από λίγους μήνες οι ενωμένες δυνάμεις ΝΔ – Σύριζα – Πασόκ – Ποτάμι – Ανέλ και ΚΚΕ ψήφισαν την τελική διάταξη για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό. Τώρα το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι επικαλούμενοι το νόμο προσπάθησαν να αποτρέψουν την καταστροφή της γειτονιάς τους. Τελικά, όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, ο συνήγορος του ελληνικού δημοσίου αντέκρουσε τα νομικά επιχειρήματά των δικηγόρων των 111 κατοίκων και το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή τους, δίνοντας ουσιαστικά το τελικό «πράσινο φως» για την ανέγερση του τεμένους.
Τώρα, θα αρχίσει άμεσα η κατασκευή του τεμένους και των αντίστοιχων μιναρέδων που θα σκεπάσουν την περιοχή. Με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και σύμπραξη των εγχώριων πλουτοκρατών  θα κατασκευαστεί το τέμενος του Βοτανικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com