Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΝ.ΕΛ. Κέρκυρας: Πρωτοβουλία βοήθειας των προσφύγων !......

Η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε συνέχεια του Κοινωνικού της Έργου, ανακοινώνει συντονισμένη Πανελλαδική δράση για την συγκέντρωση αναγκαίων αγαθών με σκοπό την προσωρινή ανακούφισή των προσφύγων το διάστημα που παραμένουν αποκλεισμένοι στην χώρα μας, στην προσπάθειά τους για αναζήτηση καλύτερης τύχης στην Ευρώπη.
Η συγκεκριμένη δράση  υλοποιείται και στο νομό Κέρκυρας από τα μέλη της Γραμματείας Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κέρκυρας.

«Λαμβάνοντας υπόψη την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, παρά τις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης για αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, αλλά και την επιδείνωση των ήδη δύσκολων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων λόγω των ​καιρικών συνθηκών, η Γραμματεία Αλληλεγγύης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης και διάθεσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Τα πλέον αναγκαία είδη είναι οι παιδικές τροφές, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και κλινοσκεπάσματα.
Κάνοντας έκκληση στην ανθρώπινη ευαισθησία μελών, φίλων και συμπολιτών μας ,που επιθυμούν να συνεισφέρουν, συγκεντρώνουμε και συσκευάζουμε καθημερινά στα γραφεία του Κινήματος στην Κέρκυρα- πλατεία Σαρόκο,οδός Γεωργίου Θεοτόκη 30,1ος όροφος», αναφέρει το κάλεσμα των ΑΝ.ΕΛ. Κέρκυρας τα προσφερόμενα είδη της αγάπης σας για αποστολή στους πρόσφυγες που τα έχουν ανάγκη.
Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη και αναγκαία".













































 http://www.kerkyrasimera.gr/index.php/en/topika/politiki/item/883-an-el-kerkyras-protovoulia-voitheias-ton-prosfygon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com