Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

BINTEO--«Στηρίζω Σύριζα και ΝΔ - ΟΧΙ στην Χρυσή Αυγή!» ...





Από πολύ νωρίς έδωσε δείγματα γραφής ο αγαπημένος των μέσων εξαπάτησης, Β. Λεβέντης, διακηρύσσοντας μετά πάθους μεν αναίσχυντα δε, οτι θα στηρίξει οποιονδήποτε υποψήφιο προτείνουν Σύριζα και ΝΔ για τις θέσεις του Προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής!
Για να φανεί μάλιστα ακόμη πιο συνεπής υπηρέτης των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τους μόνους υποψηφίους που θα καταψηφίσει θα είναι εκείνοι της Χρυσής Αυγής.
Η τοποθέτηση Λεβέντη αποτελεί σήμα προς το πολιτικό κατεστημένο πως μπορούν να στηρίζονται σ' εκείνο και στο κομματίδιό του, για την υλοποίηση των αντεθνικών τους σχεδίων. Αποτελεί όμως και σήμα προς τους ψηφοφόρους του, το οποίο συνοψίζεται στο εξής: Εις υγείαν των κορόιδων, αυτών που εξαπατήθηκαν και στήριξαν το δεκανίκι των μνημονιακών του Σύριζα και της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com