Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

BINTEO--ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ...ΘΡΗΝΟΣ και ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ στην Πάτρα για τον ηρωικό επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλο!...





Οι μνήμες ξύπνησαν σήμερα Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε… για το χαμό του έφεδρου πατρινού πεζοναύτη επιλοχία Φώτη Ανδρικόπουλου ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, όταν σε άσκηση που συμμετείχε στο πεδίο βολής του Βόλου, εξερράγη όλμος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
 Στις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου – Μαυρομανδήλας – Πετρωτού Πατρών για την ανάπαυση της ψυχής του Φώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή υπηρετώντας την πατρίδα στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου στις 7 Οκτωβρίου του 2014, συμμετέχοντας σε προγραμματισμένες βολές όλμων της μονάδας του και ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία.

                                       

                                       
                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com