Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

O Λεβέντης ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1 αλλά πήγε στον Alpha!!!


Οι γρήγοροι ρυθμοί της προεκλογικής περιόδου και οι πολλές τηλεοπτικές προσκλήσεις φαίνεται ότι έχουν «ζαλίσει» τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σήμερα μπέρδεψε τα στούντιο!
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ομως, μπερδεύτηκε και αντί να πάει στα στούντιο του ΑΝΤ1, πήγε στα στούντιο του Alpha και ζητούσε τον Γιώργο Παπαδάκη! 
Οι άνθρωποι του Alpha του εξήγησαν ότι έχει κάνει λάθος και ότι μπέρδεψε τα κανάλια! Έτσι, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε πραγματικό ράλι... έφυγε αμέσως από τον Alpha προκειμένου να βρεθεί στον σταθμό του Αμαρουσίου και βγήκε στον «αέρα» χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.






Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com