Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΦΙΛΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ!… ΤΡΑΚΤΕΡ 1...

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.
Πλησιάζουν οι εκλογές, πλησιάζει και ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής και βγήκαν τα τελευταία… βαρέα όπλα του συστήματος. Ήτοι, τη δίκη -που παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο συνεχίζεται και αναμένεται σώου του πατρός Φύσσα!-, το μαρξιστικό παρακράτος της ΑΝΤΑΡCIA και το κουκουέδικο υπερκράτος.
Το απελπισμένο σώου θα δοθεί από βδομάδα, το μαρξιστικό παρακράτος έδρασε υπό την προστασία των ΜΑΤ στον Πειραιά και οι… εραστές του σφυροδρέπανου λυσσομανάνε στις ομιλίες τους κατά του μόνου αντισυστημικού κινήματος στην Ελλάδα.
Ο σύντροφος Παφίλης, λοιπόν, ξέρασε τα εξής σε ομιλία του στο Μαρούσι:
«Σ’ αυτές τις εκλογές ο λαός πρέπει να τσακίσει την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν φασίστες που θα την ψηφίσουν, απόγονοι ταγματασφαλιτών, χουντικών, χαφιέδων, εγκληματιών. Εντάξει, γι αυτούς δεν συζητάμε. Είναι αυτά τα τομάρια που βλέπετε και είναι τόσο κότες που ενώ είναι φασίστες ενώ πιστεύουν στον Χίτλερ, δεν το λένε.
Το λέγαν στην αρχή και τώρα δεν το λένε, πάνε και κρύβονται παριστάνουν τους «εθνικιστές», τέτοιοι είναι. Φασισταριά, δολοφόνοι, μαχαιροβγάλτες, υπηρέτες του συστήματος. Ο καλύτερος υπηρέτης του πιο σκληρού τμήματος του κεφαλαίου στην ιστορία ήταν ο φασισμός…».
Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Οι λυσσασμένες ύβρεις του κουκουέ, δείχνουν ότι το σύστημα που υπηρετεί πιστά τρέμει την επερχόμενη νίκη της Χρυσής Αυγής κι έχει ξαμολήσει τα πιο λυσσασμένα σκυλιά του να γαυγίζουν, για να μας τρομάξουν. Μάταιος ο κόπος τους, δεν τους φοβόμαστε!
2ον) Το ποιος είναι υπηρέτης του συστήματος, το βλέπουν ακόμα και οι αόμματοι! Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι μισοί βουλευτές του κινήματος κλείστηκαν επί 18 μήνες στα μπουντρούμια του καθεστώτος και οι άλλοι μισοί βουλευτές ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμούς, θύματα μιας ελεεινής σκευωρίας του ψευδοκράτους των δοσιλόγων, πρωταγωνιστικό ρόλο στην οποία έπαιξε το… τιμημένο κουκουέ.  Ας μην επεκταθούμε παραπέρα, γιατί θα γράφουμε μέχρι… δευτέρας παρουσίας. Και δε χρειάζεται κιόλας να λέμε τα ίδια και τα ίδια… Η φωτογραφία που παραθέτουμε, με τον Παφίλη χαριεντιζόμενο με τους όλους υπευθύνους της δυστυχίας του λαού μας, ισούται με χίλιες λέξεις!
politikoi_arxhgoi
3ον) Τα περί Χίτλερ μας τα’ παν κι άλλοι και δεν πιάνουν πλέον… Όσο για το ποιοι είναι ΚΟΤΕΣ και κρύβουν τα πραγματικά πιστεύω τους, ας κοιτάξουν οι κουκουέδες τα μούτρα τους στον καθρέφτη. Γιατί είναι γνωστό πως πιστεύουν στον μεγαλύτερο δολοφόνο λαών που έχει περάσει από τη γη, στον Στάλιν, αλλά τον Στάλιν δεν τον βλέπουμε πουθενά. Προφανώς, ντρέπονται ως… κορασίδες να δηλώσουν αυτό που είναι πραγματικά (σταλινικοί) και να αναρτήσουν στα γραφεία τους τις εικόνες του… θεού τους. Αντιθέτως, εμφανίζουν τον Λένιν, που δεν είναι και τόσο… κακόφημος.   
4ον) Οι πολιτικοί απόγονοι των συμμοριτών, που γέμισαν την Ελλάδα με πτώματα και ερείπια  για να παραχωρήσουν τη μισή στους Βούλγαρους κομιτατζήδες, δεν δικαιούνται να ομιλούν για δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες. Εκτός κι αν κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια!
(ΥΓ): Ρήση του Στάλιν, που μνημονεύεται στο βιβλίο «Στάλιν- Μια Βιογραφία», του σιωνιστή και φιλοκομμουνιστή Ισαάκ Ντώϋτσερ, αφιερωμένη εξαιρετικά στον Παφίλη και στους ομοίους του: «Κάθε σοβιετικό τρακτέρ αξίζει όσο δέκα καλοί ξένοι κομμουνιστές»!































http://ethnikismos.net/2015/09/13/%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CF%85%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com