Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Bολέματα από το ΓΕΑ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ...


Στο Ελλαδιστάν αυτά τα φαινόμενα συνηθίζονται λίγο πριν τις εκλογές.

Ορισμένοι στο ΓΕΑ φαίνεται πώς επωφελούνται του κενού εξουσίας, λόγω των εκλογών και προχωρούν σε διώξεις στελεχών για να βολέψουν τα «δικά τους παιδιά» σε αρκετές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τη στιγμή που οι μεταθέσεις έχουν βγει και τα στελέχη έχουν κάνει τον οικογενειακό τους προγραμματισμό, παρατηρείται το φαινόμενο να καταφθάνουν στις μονάδες φύλλα πορείας για συγκεκριμένα στελέχη, επειδή κάποιοι θεωρούν πώς ανήκουν σε άλλο «κομματικό» στρατόπεδο. Σε πολλές δε περιπτώσεις γιατί βρήκαν μία ευκαιρία να βολέψουν «ημετέρους».
Δεν πρόκειται να αναφερθούμε σε αυτά που έγιναν στις κανονικές μεταθέσεις (προς το παρόν), αλλά το γεγονός ότι η ιεραρχία ασχολείται με την ικανοποίηση ρουσφετιών λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τη στιγμή που τα προβλήματα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι τεράστια (άλλο ένα κεφάλαιο που αφήνουμε για αργότερα) και αφορούν στην άμυνα της χώρας είναι τουλάχιστον παράδοξο.
Φαίνεται πώς κάποιοι το 2015 θέλουν την Πολεμική Αεροπορία να λειτουργεί με κομματικές ταυτότητας. Είναι θέμα ηγεσίας αν θα το επιτρέψει. Και στρατιωτικής και πολιτικής.























http://www.makeleio.gr/?p=436601#more-436601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com