Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣεα-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘ.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ-"Η απάντησή μου στον αργόσχολο Τσουκαλά!"...

Ο συριζαίος παλαιοπασόκος Τσουκαλάς, καλεσμένος σε εκπομπή στο Kontra Channel δήλωσε ότι δεν συνομιλεί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν θέλει να μάθει πώς… σκοτώνουν.
Εγώ αντιθέτως επιθυμώ τη συνομιλία με τον κύριο καριερίστα εργατοπατέρα Τσουκαλά. Οι λόγοι πολλοί:
– Θέλω να μάθω πως γίνεται να είσαι μια ζωή αργόσχολος και να λαμβάνεις 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για εθελουσία έξοδο.
– Πώς γίνεται να δηλώνεις ευαίσθητος κοινωνικά αριστερός και σοσιαλιστής, αλλά να «παντελονιάζεις» παχυλές αμοιβές, μπόνους και εφάπαξ.
– Πώς είναι δυνατόν, αν και συνδικαλιστής, να μην προάγεις τα συμφέροντα των εργατών και να αποκρύπτεις στοιχεία στη δίκη των εργαζομένων της τράπεζας Imbro BANK.
Κυρίως όμως, πως τα καταφέρνει ένας τεμπέλης, ανίκανος, ψεύτης, απολειφάδι του ΠΑΣΟΚ σαν την αφεντιά του, να ανέρχεται πολιτικά. Δυστυχώς οι πολιτικοί «Τσουκαλάδες», υπηρέτες μιας δικής τους εικονικής δημοκρατίας, καταφέρνουν να υφαρπάζουν τη ψήφο των Ελλήνων.
Ο φασίστας Τσουκαλάς δεν αρνείται το διάλογο με τη Χρυσή Αυγή, για τους λόγους που επικαλείται.
ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!



























 https://elsynadinos.wordpress.com/2015/09/24/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com